Saturday, December 26, 2015

53. Ding Dong Ding Dong, Dah SetahOn Blog BerhabOkk!

Posted by Saya Nak Slim at 7:17 PM 0 comments
26/12/15

Dah Setahon dah blog aku bersarang labah-labah hokeyy~ Hadoii laaa.. Nak buek camno.. Busy + Malas + Tak ada idea nak taip pasal diet ni.. Asik mengtakedarah je koje nye.. hahahaha.. Kasau sikit.. hampunn!

Ni nak update sikit ni.. Since 1-2 bulan yang lepas, aku mengalami penurunan berat badan yang sangat drastik.. haa.. ngeri tak bunyik nye? 'drastik' katanya... haha.. Bayangkan~~  Tak diet, tak exercise, tak jaga makan, minum coffee pagi petang siang malam, makan fast food...tapi berat turun dengan jayanya.. Aisyhh.. Jaya la sangat,, haha..

So.. malas nak berbicara lelebih.. meh aku tempek sekeping gambau untuk tatapan kamooo.. ngeh ngeh ngeh..


Abaikan kaki dompot dempak bak kaki anak gajah ai tu ye.. ahakss..!!


Yeayyy!! Finally dapat jugak angka depan tu jadi no Lapan!! Wohooo~ Dahulu nyer berat haku 95 kot. Tu yang last aku timbang.. Suka ai taw! muahahahahahahaha... 

Serious aku tak diet langsung.. Tak ada intention langsung nak diet.. Tak workout langsung.. Tapi boleh dikatakan aku sangat stress dengan kerja & dengan masalah-masalah peribadi yang rasanya aku tak perlu nak share kat sini.. Tapi kalau stress, orang tu akan naik berat badan.. Tapi terbalik pulak bila jadi kat aku. Hurmmm  =_=

Apa-apa pun alhamdulillah.. Syukur.. Tak perlu susah payah pantang makan bagai.. Tak perlu usaha nak workout bagai.. Dia turun dengan sendiri nya.. :D

So, boleh la aku jadikan benda ni kick start untuk turunkan lebih banyak lagi lemak yang bertan-tan ni.. muahahahaha.. :P




 

Curve Is Made Not Born Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez