Monday, April 21, 2014

52. Fluctuate

Posted by Saya Nak Slim at 12:24 PM
Nah tengok!! geramm!! masih angka depan tu 9_ ... >_<








Menci menci menci.. X_X

Nak umum kat sini, yang aku tak amalkan diet atkin dah.. sebab tak sesuai dengan badan. Aku diet rendah kalori je.. Eh?? Yeke?? Baru semalam hantam roti canai memalam buta.. Oh tidak!! hahaha.. Senang citer aku diet suka suki aku je sekarang ni. Koser mak nyah!! tapi angka tu fluctuate la.. kejap naek kejap turun~ heiiiii... menci la nengok..

K la.. mak nak gi lunch ni nox.. daaaa~ ~





2 comments:

Azini on May 10, 2014 at 8:32 PM said...

Dulu saya pernah angka nie...memang tensen gila....huhuhu

Dewi Aja on June 6, 2015 at 12:48 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

Curve Is Made Not Born Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez